2018. augusztus 16. csütörtök,
Ábrahám napja van.
Hírek Információk Oktatás Kutatás Letöltés Linkek Elérhetőség

HungaPro

A geodézia tanszéken fejlesztett program lehetővé teszi az ETRS-89 rendszer, az UTM, az EOV, a sztereografikus és a ferdetengelyű hengervetületek közötti átszámításokat mintegy 0,3-0,5 m pontossággal egész Magyarország területén. A Visual Basic™ fejlesztőrendszer segítségével egy rendkívűl könnyen kezelhető környezetet alakítottunk ki. A kis méretű program magyar nyelvű, kipróbálható verziója található itt. A teljes verzió közel cm-es pontossággal dolgozik.


Erdútterv

Az Erdútterv 1.0 erdészeti úttervező program, oktatási verzió. Az erdőfeltárás tanszéken kifejlesztett program lehetővé teszi erdészeti utak gyors számítógéppel támogatott tervezését. A program fejlesztés alatt áll.

Letöltés...


Geoprofi

Ingyenes és népszerű program a geodézia számítások elvégzésére és a mérési eredmények feldolgozására. A program DOS alatt fut.

Letöltés...


EPANET2

EPANET 2 vízhálózat-modellező program, található hozzá angol nyelvű programleírás és egy rövid magyarnyelvű segédanyag.

Letöltés...


CutePDF Writer


Adobe Reader

A már jól ismert Adobe Reader 7.0.5 magyarnyelvű verziója, PDF dokumentumok olvasásához. Az oldalon elhelyezet számos dokumentum, elektronikus tananyag, kutatási jelentés olvasásához szüksége lehet rá.

A programról bővebben: www.adobe.com

Letöltés...


7-ZIP

Ingyenes tömörítő program (GNU LGPL), amely kitömöríti a 7z, zip, cab, rar, arj, gzip, bzip2, tar, cpio, rpm, deb formátumokat és tömörít tar, zip, gzip, bzip2 és a saját 7z formátumban. Bővebben: www.7-zip.org


WinZIP

A standardnak számító windowsos tömörítő/kicsomagoló. A ZIP formátumot használja, de gyakorlatilag az összes ismertet képes kezelni. Minden windowsos számítógépen ott van, teljes tudású, felülete könnyen használható.

Letöltés...


WinRAR

A népszerű WinRAR tömörítő magyar verziója, amelyben a főprogram mellett a Súgó és a dokumentáció is magyar nyelvű! A fordításhoz gratulálunk Lukács Attilának.

Letöltés...


DWG Viewer

A DWG fájlok könnyű megtekintéséhez és egyszerűbb szerkesztési műveleteihez lehet hasznos segédprogram.

Letöltés...


Word Viewer 2003

Megtekintheti, kinyomtathatja és másolhatja a Word dokumentumokat, akkor is, ha nincs telepítve a Word. Ez a letöltés felváltja a Word 97 Viewer programot és a Word Viewer minden egyéb korábbi verzióját.


Excel Viewer 2003

Megnyithatja, megtekintheti és kinyomtathatja az Excel munkafüzeteket, akkor is, ha nincs telepítve az Excel. Ez a letöltés felváltja az Excel Viewer 97 programot és az Excel Viewer minden egyéb korábbi verzióját.


PowerPoint megjelenítő 2003

A PowerPoint megjelenítő 2003 programmal megtekinthetők a PowerPoint 97 alkalmazásban vagy annak újabb verzióiban készült bemutatók úgy, hogy a bemutatók összes szolgáltatása működik.


PowerPoint megjelenítő 2007

A Microsoft Office PowerPoint megjelenítő 2007 lehetővé teszi a PowerPoint 97-es és újabb verzióiban létrehozott bemutatók megtekintését.


Microsoft Office kompatibilitási csomag a 2007-es Word, Excel és PowerPoint fájlformátumokhoz

Dokumentumok, munkafüzetek és bemutatók megnyitása, szerkesztése és mentése a 2007-es Microsoft Office Word, Excel és PowerPoint új fájlformátumaiban.


Tartalmi felelős: Primusz Péter - módosítva: 2007. szeptember 3.