1% a Nyugat-magyarországi Egyetemért

A Nyugat-magyarországi Egyetem hazánk egyik legnagyobb múltú oktatási intézménye, páratlan szellemi műhelyekkel, egyedülálló tradíciókkal. Sopron és Szombathely városban működő hat karával nemzetközileg, országosan és regionálisan is kiemelkedő szerepű oktatási és kutatási tudásközpont, mely a fiatal nemzedékek nevelését és a tudomány magas szintű művelését tekinti hivatásának.

Az átalakuló felsőoktatási rendszerben a megújulás mellett tettük le voksunkat. Feladatunk a jövőben is olyan oktatási, kutatási és tanulási környezetet biztosítani oktatóink és hallgatóink számára, melyre méltán lehetünk büszkék nem csak a hazai, de a nemzetközi felsőoktatási színtéren is.

Kérjük, amennyiben egyetért törekvéseinkkel, ajánlja fel adója 1 %-át 2016-ban is a Nyugat-magyarországi Egyetemnek.

Az alábbi linken letöltheti az adószámunkkal kitöltött "EGYSZA" elnevezésű rendelkező nyilatkozatot, vagy saját adatlapján tüntesse fel a Nyugat-magyarországi Egyetem adószámát.

Adószámunk:

15760346-2-08

 

Hogyan nyilatkozhat az 1 % felajánlásáról?

A kitöltött rendelkező nyilatkozatot az SZJA bevallásával együtt, azzal egy borítékban szíveskedjen megküldeni az adóhivatalnak. A borítékon ne felejtse el feltüntetni NEVÉT, LAKCÍMÉT ÉS ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT!

Ha Ön egyéni vállalkozó

2016. február 25-ig adhatja le adóbevallását (a 1553-as bevallási nyomtatványt), vele együtt az 1 %-ról szóló rendelkező nyilatkozatot az adóhatóságnak (elektronikus úton vagy postai úton).

Ha Ön önadózó

2016. május 20-ig adhatja le adóbevallását (a 1553-as bevallási nyomtatványt), vele együtt az 1 %-ról szóló rendelkező nyilatkozatot az adóhatóságnak (elektronikus úton vagy postai úton).

Ha a munkáltatója készíti el az Ön adóbevallását

A kitöltött rendelkező lapot egy névvel, lakcímmel és adóazonosító jellel ellátott, a ragasztást keresztezve aláírt borítékban adja le munkahelyén legkésőbb 2016. május 10-ig.

Ha már beküldte az adóbevallását, de elfelejtett rendelkezni az adó 1 %-ról

A kitöltött rendelkező lapot egy névvel, lakcímmel és adóazonosító jellel ellátott, a ragasztást keresztezve aláírt borítékban postán vagy személyesen juttassa el az adóhatósághoz 2016. május 20-ig.

Ha az adóhatóság készíti el az Ön adóbevallását

Postai vagy elektronikus úton ellenőrzés végett megküldött, az adóhatóság által már kitöltött adóbevallásában töltse ki az EGYSZA lapot és adóbevallásával együtt küldje vissza.Közlemény a 2014-es Személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásából befolyt összeg felhasználásáról

Megtekintés (pdf. formátumban)

Közlemény a 2013-as Személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásából befolyt összeg felhasználásáról

Megtekintés (pdf. formátumban)

Közlemény a 2012-es Személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásából befolyt összeg felhasználásáról

Megtekintés (pdf. formátumban)

Közlemény a 2011-es Személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásából befolyt összeg felhasználásáról

Megtekintés (pdf. formátumban)

Közlemény a 2010-es Személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásából befolyt összeg felhasználásáról

Megtekintés (pdf. formátumban)

Közlemény a 2009-es Személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásából befolyt összeg felhasználásáról

Megtekintés (pdf. formátumban)