Berzsenyi Dániel VegyeskarA Savaria Egyetemi Központhoz tartozó, Vinczeffy Adrienne vezette vegyeskar rendszeres szereplője a Magyarországon és Európa-szerte megrendezett fesztiváloknak és nemzetközi versenyeknek, amelyeken többször rangos díjakat, különdíjakat nyertek.

Különösen emlékezetes a kórus számára az 1986-os év, amikor a kar a Szent Péter téren II. János Pál pápa audienciáján énekelt.

A kórus repertoárja rendkívül gazdag, a cappella kórusművektől az oratórikus művekig terjed. A kortárs művek bemutatása mellett a kar kiemelten fontos feladatnak tartja régi korok kéziratban maradt műveinek megszólaltatását.

A kórus közreműködött az Olaszországban megjelent Michael Haydn: Andromeda e Perseo című operalemez felvételében. Tizenegy önálló lemeze közül kiemelkedik a Magyar Egyházzene Évszázadai I-VI. tematikus sorozat, valamint Az Esterházy udvar zenéje című album, amelyeket magyar és angol nyelvű, gazdagon illusztrált könyvek egészítenek ki a zeneszerzők életrajzaival, szövegkönyvekkel és műismertetésekkel.