EF Education nyelvkurzusok

 

Eldöntötted már mivel töltöd a nyarad? Esetleg a továbbtanulás előtt meg szeretnél tanulni tökéletesen egy idegen nyelvet?

 

Az EF Education olyan megoldást kínál Neked, ami segítségével szinte észrevétlenül, anyanyelvi környezetben tanulhatsz nyelveket. Több mint 40 éves tapasztalattal szervezünk nyelvtanfolyamokat a világ számos országába, különböző nyelvterületekre. Anglia, Írország, Málta, Amerika, Ausztrália Németország, Franciaország, Spanyolország, Kína ..... ezernyi izgalmas ország, kultúra és ember.

Többek között ezért is dönt évente több mint félmillió diák az EF mellett, hogy velünk szerezze meg a nyelvtudást és fedezze fel a világot. Szeretnél közéjük tartozni?

 

Válogass kedvedre a fantasztikus helyszínek és oktatási programok között attól függően, hogy mire van a legjobban szükséged:

 

Ha a Nyelvoktató Utazások programunk érdekel,

Utazz a nyári szünetben 2-4 hetes nyelvtanfolyamra csoportvezetői kísérettel és ismerj meg egy új nyelvet, fedezz fel egy másfajta kultúrát! Válaszd a legszimpatikusabb elszállásolást - lakj akár vendéglátó családnál, kollégiumban vagy Global Village-ben, a nemzetközi környezet garantált. Nézz meg egy rövid részletet az EF Nyelvoktató Utazások programjáról! A teljes DVD-t ingyenesen igényelheted az EF-nél.

 

Ha Nemzetközi Nyelviskolák programunkat választod,

2 héttől, hétfői kezdéssel, több mint negyven helyszínen tanulhatsz akár teljesen kezdő szinttől is. Iskoláinkban napi 4?6 órában tanulhatod az általad kiválasztott nyelvet, de valójában a nap 24 órájában használod is a tanultakat. Választhatsz vendéglátó családot vagy kollégiumot. Nézz meg egy rövid részletet az EF Nemzetközi Nyelviskolák programjáról! A teljes DVD-t ingyenesen igényelheted az EF-nél.

 

Ha Nyelviskolai Tanév vagy Szemeszter programunkat választod,

6, illetve 9 hónap alatt nemcsak biztos nyelvtudásra tehetsz szert, hanem nyelvvizsgádra is felkészülhetsz. Ha rá tudsz szánni ennyi időt kizárólag a nyelvtanulásra, nálunk garantált a siker! Így a nyelvtanulásra szánt több hónap nemcsak hasznosan telik, hanem élményekben is gazdag lesz.

 

Megtetszett valamelyik programunk?

Akkor látogass el honlapunkra, a www.ef.com oldalra, keress bennünket telefonon a (1) 327 8050 számon vagy írj nekünk emailt az ef.budapest@ef.com címre.

 

Ha személyesen találkoznál velünk, akkor gyere be az irodánkba (1012 Budapest, Pálya u. 9.) vagy látogass el az alábbi kiállítások egyikére, ahol teljes körű tájékoztatást, ingyenes katalógust és CD-t, DVD-t is kaphatsz és találkozhatsz néhány volt diákunkkal és csoportvezetőnkkel is.

 

Budapest: február 28 - március 2.

Pécs: március 7 - 9.

Miskolc: április 3 - 5.

Debrecen: március 28 - 30., április 5 - 6.

 

Reméljük, hogy Téged is mielőbb a diákjaink között üdvözölhetünk!

 

Üdvözlettel,

 

EF Education