Hallgatóknak

Városfejlesztési pályázat hallgatóknak

Tisztelt Hallgatók!

 

A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. a Hatékony Innovatív Partnerség (HIP – ROP 3.1.3) projektjének keretében a Nyugat-Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának Nemzetközi és Regionális Gazdaságtani Intézete, a Faipari Mérnöki Kar Alkalmazott Művészeti Intézetével közösen, az Erdőmérnöki Kar Környezet- és Földtudományi Intézete, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, a Sopron Bank Zrt., a REORG Zrt., a Sopron Dél-Keleti Ipari Park támogatásával, Sopron Megyei Jogú Város Fővédnökségével városfejlesztési pályázatot hirdet.

 

Díjazás (csapatonként):

 

I. helyezett – 600 000 Ft (bruttó)

 

II. helyezett – 400 000 Ft (bruttó)

 

III. helyezett – 250 000 Ft (bruttó)

 

Különdíj – 100 000 Ft (bruttó)

 

A pályázat célja

 

A pályázat célja, hogy az Európai Unió regionális politikájának egyik kitüntetett részterülete, a városfejlesztés tevékenységének, problémahalmazának, illetve eszköztárának megismerését segítse elő Sopron városában és térségében. További cél, hogy a pályázat időtartama alatt olyan tudományos igényű fórum jöjjön létre, amely lehetővé teszi az eszmecserét Sopron városfejlesztéséről. A pályázat kiíróinak szándéka, hogy erősítsék a város és az Egyetem kapcsolatát, a pályázaton résztvevők pedig hasznos tapasztalathoz juthassanak, s hozzájárulhassanak Sopron fejlődéséhez.

 

A pályázók köre

 

Pályázhatnak a Nyugat-Magyarországi Egyetem hallgatói (egyetemi alapképzésben résztvevő nappali-, levelező tagozatos egyetemi hallgatók és PHD hallgatók) 3-5 fős csapatokban. Minden csapatban a Közgazdaságtudományi Kar, az Alkalmazott Művészeti Intézet és az Erdőmérnöki Kar Környezet- Földtudományi Intézete által irányított képzések közül legalább két képzést képviselnie kell a csapatoknak. A két képzést képviselő hallgató mellett a csapat további tagjai bármely kar, illetve szak hallgatói lehetnek. Ajánlatos, hogy a csapat összetétele a választott témákhoz igazodjon.

További információk és jelentkezési lap: www.epitokockak.nyme.hu oldalon.

 

A pályamunkák leadásának határideje: 2008. május 9. 12.00 óra