Köszöntöm az Olvasót!

 

Az Erdészeti-műszaki és Környezettechnikai Intézet (EMKI) a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karán, illetve jogelődjeinél az 1872. ótaműködő Erdőhasználati Tanszék, az 1956. óta működő Erdészeti Géptani Tanszék és a 2000-ben alapított Energetikai Tanszék tevékenységét egyesíti.

Az EMKI gyakorlati háttereként működik a Dr. Káldy József Erdőgépfejlesztő Központ, mely alapvetően a gépészeti tanműhelyi igényeket elégíti ki. Az EMKI oktatja az Erdőmérnöki Kar szakjain a gépészeti, a környezettechnikai, a munkavédelmi, a zaj és rezgésvédelmi, az ergonómiai, az erdőhasználati, az erdei mellékhasználati, a logisztikai, a munkaszervezési, az energetikai, a hulladékgazdálkodási és a szennyvízkezelési diszciplinákat, és folytat e területeken alap-, alkalmazott- és fejlesztő kutatásokat. Mindenkori kutatásaival a gyakorlat igényeihez és elvárásaihoz igazodik.

Kérem ismerje meg tevékenységünket honlapunk tanulmányozásán keresztül, és forduljon hozzánk bizalommal a szakterületünket érintő kérdéseivel.

 

 Dr. habil. Czupy Imre PhD
 egyetemi docens, intézetigazgató


Bejelentkezés

Bejelentkezés

Írja be ide a felhasználónevét és a jelszavát a bejelentkezéshez:
Belépés

Jelentkezz versenyzőnek! Stihl fakitermelő verseny!


A Soproni Egyetem Erdőmérnöki Kara, azon belül a Erdészeti-műszaki és Környezettechnikai Intézet (EMKI) tagtoborzást hirdet az Erdőmérnöki Kar hallgatói körében, a STIHL Országos Fakitermelő Versenysorozatra!  

 

Ha kedvet kaptál a versenyzéshez, ha szeretnéd képviselni és megvédeni az egyetem hírnevét, ha szeretnéd megmérettetni tudásodat, képességedet, akkor keresd az intézetben Vinkovics Sándort.

 

Az erkölcsi elismerésen túl az országos döntőbe bejutott versenyzők komoly díjazásban is részesülhetnek. Az intézet a felkészülést mindenben támogatja.

 

További információk:


A védett tartalmak - érdemjegyek, előadás anyagok, jegyzetek, oktatási segédletek, kutatási eredmények stb. - eléréséhez be kell jelentkezned!